Bölge: Sabiha Gökçen Havalimanı Pre Order
Tüm Bölgeler
Lütfen seyahat edeceğiniz bölgeyi seçiniz.
  • HAVALİMANI
    • Hamzabeyli Sınır Kapısı
25.8.2017

Michael Kors Mağaza

MICHAEL KORS ÜRÜNLERİ TÜRKİYE HAVALİMANLARINDA İLK DEFA SABİHA GÖKÇEN SETUR DUTY FREE’DE…

Türkiye’nin önde gelen duty free işletmecilerinden Setur, MICHAEL KORS ürünlerini avantajlı fiyatlarla Sabiha Gökçen Duty Free’de misafirleri ile buluşturuyor.

80 m2 alana sahip mağazada aksesuar, el çantaları, küçük deri ürünleri, ayakkabı, gözlük, mücevher ve saatler sergilenmektedir.

Setur, lüks marka portfolyosunda Burberry, Salvatore Ferragamo, Zegna, Montblanck, Omega gibi markaları barındırmaktadır.

Sabiha Gökçen İstanbul'un 2. büyük uluslararası Havalimanı olma özelliğini taşımaktadır. 2015 yılında 28 milyon yolcunun seyahet ettiği havalimanı 2009'dan bu güne %71 büyüme gerçekleştirmiştir.

Setur, Koç Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren bir kuruluştur. Türkiye'nin en büyük holdiglerinden olan Koç Holding, Dünya çapında Fortune's 500 Büyük Endistüriyel kuruluşu listesindedir. Havalianları, Denizlimanları ve sınır kapılarında mağazası olan Setur 39 Duty Free mağazası ile hizmet vermektedir.

Micheal Kors markası 1981 yılında kurulmuştur. İlk aksesuar koleksiyonunu 2001 yılında satışına sunmuştur. Günümüzde kolleksiyonunda el çantaları, ayakkabı, kemer, gözlük ve dış giyim ürünleri barındırmaktadır.