Bölge: Sabiha Gökçen Havalimanı Pre Order
Tüm Bölgeler
Lütfen seyahat edeceğiniz bölgeyi seçiniz.
  • HAVALİMANI
    • Hamzabeyli Sınır Kapısı
25.8.2017

Apple Mağazamız açıldı

APPLE ÜRÜNLERİ TÜRKİYE HAVALİMANLARINDA İLK DEFA SABİHA GÖKÇEN SETUR DUTY FREE’DE…

Türkiye’nin önde gelen duty free işletmecilerinden Setur, Apple ürünlerini avantajlı fiyatlarla Sabiha Gökçen Duty Free’de misafirleri ile buluşturuyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı dış hatlar giden yolcu katındaki Setur Duty Free mağazalarında satışa çıkan Apple ürünleri, %20’ye varan indirimli fiyatlarla seyahatseverleri bekliyor.

Setur Duty Free mağazaları, Türkiye havalimanlarında yerli-yabancı içecek ve tütün ürünlerinden kozmetiğe, tekstilden saat ve aksesuar kategorilerine kadar geniş ürün yelpazesinde hizmet veriyor.

1965 yılında gümrükten muaf mağazaların ülkemizde faaliyet göstermesine olanak tanıyan kararın çıkarılması üzerine faaliyetlerine başlayan Setur Duty Free, bugün tüm yurda yayılan havalimanları, deniz limanları, sınır kapıları ve diplomatik mağazasıyla 17 bölgede 38 mağazaya sahip.

SETUR HAKKINDA

1965 yılında Koç Holding şirketlerinden biri olarak kurulmuş olan SETUR ile ilgili bilgiler:

SETUR DUTY FREE tüm yurda yayılan havalimanları, kara sınır kapıları ve deniz limanlarında 15.000 m²’yi aşkın 17 lokasyonda bulunan 38 mağazası ile gümrüksüz satış mağazaları işletmeciliği SETUR yıllık cirosunun önemli bir payını oluşturmaktadır.

SETUR’un turizm alanında verdiği hizmetler; yurt içi ve yurt dışına dönük tur operatörlüğü, IATA uçak bileti satışı, kongre ve seminer organizasyonları, incoming ve outgoing ve yurt dışı eğitim alanları çatısı altında toplanmıştır.

Geliştirdiği online ve gerçek zamanlı rezervasyon sistemiyle Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren  bookinturkey.com,  15 yıldır online otel, tur, uçak bileti rezervasyonları, araba kiralama, marina, gulet kiralama hizmetlerinin yanı sıra geniş içeriği ile bir turizm rehberi niteliği taşımaktadır.

2012 Temmuz ayında hayata geçen SEDVENTURE,  vahşi yaşam fotoğrafçısı Süha DERBENT’in danışmanlığında kişilere özel programlar ile ekolojik ve alternatif turizme ilgi duyanlara seyahat ve fotoğraf turları düzenlemektedir.

SETUR MARINAS, SETUR ailesinin önemli markalarından biridir. Marina işletmeciliğinde Akdeniz çanağının ve Türkiye’nin en büyük zinciri konumunda olan SETUR Marinaları; Kalamış-Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Marmaris, Kaş, Finike, Antalya, Midilli ve Gökova Ören olmak üzere toplam 11 marinası ve 6.058 yat bağlama kapasitesi bulunmaktadır.

1990 yılında kurulan SETAIR ise özel havacılık faaliyetlerini sürdürmektedir. SETAIR filosunda 14 yolcu kapasiteli 1 adet Falcon 7X tipi jet, 1 adet Falcon 900 LX tipi jet ve 12 yolcu kapasiteli Challenger 605 tipi jet, 9 yolcu kapasiteli 2 adet Agusta Westland 139 tipi helikopter ve 8 yolcu kapasiteli Cessna Grand Caravan tipi deniz uçağı bulunmaktadır.